Symptomer

Den 10.01.2020 udkom novellesamlingen, Symptomer. Nedenfor ses et uddrag fra bogen:


”Med ét blev det klart, at det var meget mere end blot almindelige følelser. Det var, som om Jorden stoppede med at rotere om sin akse og som om, at universet for første gang viste sin sande form; en legetøjskasse, støvet og glemt, i et hus fyldt med voksne.”

Novellesamlingen indeholder syv tankevækkende fortællinger om mennesker, som alle oplever symptomer på en skjult, eskalerende og samfundsskabt folkesygdom. 

Jagten på det ideelle, det perfekte og det korrekte får dem til at forråde deres eget selvbillede, hvilket spreder sjælelig ensomhed, som rammer dem selv og deres nærmeste.


Bogen i medierne:

Bogblogger, Claus Henriksen
"”Symptomer” er kort fortalt en samling af følelser, der er udtryk for det, Brandenborg beskriver som en slags folkesygdom. Længsel er nok det gennemsyrende ord, og det er en stærk følelse, som hun rammer på flere forskellige planer. Det er en flot debut."
https://bogblogger.dk/?p=40120&fbclid=IwAR3X9_reYV5ARlu59Ei19pxzF5PPZkqwTK4wRvJaIGCZAQkq9LotwYNnGI0


Krimiormen/Din Boganmelder, Susanne Seidler

"Man tror det næsten ikke men ”symptomer” er M. S. Brandenborgs debut. En debut der lover godt for kommende skriblerier fra M. S. Brandenborgs hånd. Jeg følte næsten at jeg kom hele følelsesregistret rundt og de fleste noveller kom virkelig ind under huden på mig. Jeg følte mig virkelig godt underholdt og lidt ramt i min inderste sjæl. Jeg ser meget frem til og håber at se mere fra M. S. Brandenborgs hånd i fremtiden."https://dinboganmelder.dk/m-s-brandenborg-symptomer/

Din Boganmelder, Christina Røn

"Denne bog kan absolut anbefales men gør hovedet klar til at læse den. Hvis man er indstillet på bogen, er den simpelthen helt vildt fantastisk. Men hvis man læser den som en krimi eller som ren underholdning tror jeg man vil synes den er lidt mærkelig. Jeg kunne lide den, synes den er genial og jeg håber flere vil læse den og læse den med samme glæde som jeg gjorde. God fornøjelse"https://dinboganmelder.dk/symptomer-af-m-s-brandenburg/?fbclid=IwAR1Xq73wyrkfCHtGFU9e0Xp2dT-XLgtSfz9dWpkpODdfSd2Bd825sNjBpus


Reader's World
"Sproget er omfangsrigt og varierende, men i passende mængde. Der bliver ikke kastet med flotte ord for at få teksten til at fremstå som noget andet, i stedet er det holdt passende og bevidner om et enormt ordforråd hos forfatteren. Symptomer er en bog for dig, der kan lide at læse godt skrevet litteratur med en samfundskritisk kant, og plads til fortolkning af teksten. Selvom fortællingerne sagtens kan nydes uden. Brandenborg er et fint nyt stjernedrys til markedet, som vil være værd at holde øje med." https://readersworld.dk/boganmeldelse-symptomer-af-m-s-brandenborg/?fbclid=IwAR2jBl9tf3PaVOj0gDk74B95_coVaG8Y3jQJDIhtgN-ICfo8i0UiC-ED2jU  

Cats, Books and Coffee
"Mangfoldigheden i novellerne er imponerende, og det er alsidige tanker og følelser der skildres. Som læser efterlades man både rørt og med stof til eftertanke – og det er jo tegn på talent når en forfatter kan vække følelser hos deres læsere. Flere steder fandt jeg grundlag for længere fortællinger fordi Mia netop ramte noget vigtigt hos mig."

http://catsbooksandcoffee.com/symptomer-af-m-s-brandenborg/  


Bogens Liv
"Jeg elsker, at M. S. Brandenborg skriver i så mange detaljer som hun gør. Det er en helt perfekt balance, det er hverken sådan at man ikke kan leve sig ind i historien, men heller ikke tungt eller unødvendigt fyldt af detaljer. Her har den skønne forfatter ramt plet! Det er specielt noget jeg lægger mærke til i bogen, udover den fænomenale fortælling og de tanker der ligger bag ... Mia Maria Brandenborg er som debutforfatter bestemt én, jeg gerne vil se mere til i fremtiden."
https://www.instagram.com/p/B8rNbRZJVAy/?utm_source=ig_web_copy_link