Symptomer

Den 10.01.2020 udkom novellesamlingen, Symptomer. Nedenfor ses et uddrag fra bogen:


”Med ét blev det klart, at det var meget mere end blot almindelige følelser. Det var, som om Jorden stoppede med at rotere om sin akse og som om, at universet for første gang viste sin sande form; en legetøjskasse, støvet og glemt, i et hus fyldt med voksne.”

Novellesamlingen indeholder syv tankevækkende fortællinger om mennesker, som alle oplever symptomer på en skjult, eskalerende og samfundsskabt folkesygdom. 

Jagten på det ideelle, det perfekte og det korrekte får dem til at forråde deres eget selvbillede, hvilket spreder sjælelig ensomhed, som rammer dem selv og deres nærmeste.


Bogen i medierne:

⭐⭐⭐⭐⭐ - Din Boganmelder

"Man tror det næsten ikke men ”symptomer” er M. S. Brandenborgs debut. En debut der lover godt for kommende skriblerier fra M. S. Brandenborgs hånd. Jeg følte næsten at jeg kom hele følelsesregistret rundt og de fleste noveller kom virkelig ind under huden på mig. Jeg følte mig virkelig godt underholdt og lidt ramt i min inderste sjæl. Jeg ser meget frem til og håber at se mere fra M. S. Brandenborgs hånd i fremtiden."

Hele anmeldelsen kan læses her: https://dinboganmelder.dk/m-s-brandenborg-symptomer/